Onze villa in de Provence bevindt zich in Garrigues Sainte Eulalie, gesitueerd tussen de wijnvelden in het departement GARD .

Onze villa in de Provence is gelegen in de regio GARD, bakermat van de Romeinse beschaving, op het kruispunt van de PROVENCE, de CEVENNES, LANGUESDOC en de Camargue , op 10 km van het prachtig middeleeuws stadje Uzès dat dateert uit de Gallo – Romeinse tijd ( toen genoemd “ UCETIA”).

Uzès en haar omgeving hebben een uitzonderlijk historisch en natuurlijk erfgoed en daarenboven 300 dagen zon per jaar. De architectuur van onze villa “MAS CARPE DIEM” past volledig in de geschiedenis van deze regio.

Een vakantiebestemming in de Provence met onbeperkte mogelijkheden voor families en groepen tot 8 personen. In de nabijheid van de historische steden Nîmes ( Luchthaven & treinstation ), Alès ( 30min.) , Avignon (55 min.), bij helder weer ziet men de Mont-Ventoux. Vanuit Garrigues Sainte Eulalie is men met de wagen binnen het uur in de Camargue, de Lubéron en de mooiste mediterrane stranden. Montpellier (1h15), Marseille ( 2h00)